CHATOVÁ OSADA STVOŘIDLA

Jsme tu pro Vás
                  již 25 let...
O Společnosti

Chatová osada Stvořidla byla dne 15.1.1996 zakoupena paní Helenou Hollomotzovou od už dnes neexistující společnosti TRIZON. V témže roce byla provedena  nároičná celková rekonstrukce sociálního zařízení a chatičky byly doplněny  kuchyňským koutkem a kuchyňským náčiním včetně chladničky. Vybudována vlastní studna místo nespolehlivého vodního zdroje a instalována čistička.

 

Od r.1996 byla provozována cestovní kanceláří Terno tour s.r.o., jejíž jednatelkou byla p.Hollomotzová až do roku 2014. Sezonu 2015 až do souičasnosti již zajišťuje majitelka sama, ve spolupráci s několika dalšími agenturními subjekty, Prostě změna je život.

 

   V r.2015 se v Chatovoé osadě Stvořidla odehrály další velké změny. Předně byly vytvořeny vlastní webové stránky, které hostům i nám dosud citelniě chyběly. Exteriér chatové osady rovněž doznal změn. Byl obohacen o nové prvky - "poházené" balvany, které byly vyhrabány při zemních pracech pro inženýrské sítě pro mobilheimy, pocházejících (dle starousedlíků údajně z původního starého řečiště Sázavy. Nyní má také nové moderní dětské hřiště, včetně pískoviště pro malé děti.

   V r.2016 byly noviě rekonstruovány terasy chatek, a chatky vybaveny novou skříňkou s dřezem a tekoucí užitkovou studenou a teplou vodou.

 A také pro zvýšení komfortu jsou nyní chatky i mobilheimy vybaveny mikrovlnnými troubami, rychlovarnými konvicemi, nerezovými soupravami hrnců a obměněno bylo i ostatní nadobí včetně talířů, hrnků, nožů a příborů.

 V r.2017 byly chatky barevně vymalovány.                                                                                                                       V r.2018 a 2019 vyměněny okapy na chatkách, zakoupeny modernější sklokeramické vařiče.

  Prostě se pořád něco děje.... 

 A vůbec, nejste zviědaví jak vše zvládneme?                                                                                                                       Těšíme se proto na Vaši návštěvu a bonbónek na závěr: Máme již nyní pro Vás i řadu akcí, např. first a lastmomenty, slevy pro seniory 60+, výrazné diětské slevy:  diěti do 4 let zcela zdarma, děti 3-14 let mají slevu-  platí 20% z ceny pro dospělé. Sledujte proto průběžně naše stránky! !

 

                           



(c)- 2015 XBALU.cz